Drömmigt.

Är det ett nytt ord eller bara jag som uppmärksammat det extra på slutet? I resebloggar inte minst, men även på andra ställen.

Drömmiga bilder, drömmiga resmål, drömmiga drömmar.

Men visst är det fint? Jag tycker det. Magiskt tycks av många vara missbrukat, även om jag själv är helt för mer magiskt och åsikter om magiskt i folks liv. Magiskt är bra. Drömmigt kompletterar, kanske ersätter? Det är bra det också. Ge oss mer drömmigt!

Håller du med? Vad är drömmigt för dig?

Jag tänker att detta är drömmigt i Österrikes alper, Jordaniens öken, Islands vidder, Karibiens horisont, Florida Keys pirer och Greklands öar.

Drömmigt – kanske just så?


  
  drömmiga bilder

Om du är bloggare som läser detta – använder du ordet drömmigt? Har du några riktigt drömmiga bilder? Det vore kul att se!

5 Comments

 1. Hehe kanske? Jag gillar det ordet och använder det t ex men jag har ju också precis bytt språk så vet inte om det är ett modeord eller om jag använt det hela tiden. På engelska använde jag det nog inte i samma utsträckning iaf.

  • livetfrandenljusasidan.se Reply

   Och i gårdagens om GIF-bild, och så såg jag även hos Sofia igår (oklart från vilken dag dock)… Tack för inspirationen till detta inlägg, haha! 🙂
   Helt rätt dock, fint ord. Jag ska bli mer drömmig jag med. Ett himla magiskt-tjat hos mig, du vet…

 2. Drömmiga bilder! Haha… Det är nog sant. Jag har inte tänkt på det förrän du säger det, men det är nog lite av ett modeord just nu! 🙂

 3. Pingback: Reseinspo: Månadens reseinlägg; Januari 2016 | Livet från den ljusa sidan

Write A Comment