Idag har jag stora nyheter på bloggen! Det är nämligen så att jag och den grymma resebloggaren och vännen Resfredag-Annika startar en podcast om resor tillsammans. Hur kul!?! Första avsnittet av vår podcast om resor släpps redan nästa vecka, och sedan kommer ni regelbundet kunna höra oss prata om resor och allt som hör det till. Det kommer bli en hel massa inspiration och diskussion, tyckande och kunnande, funderingar och ja – det finns ju enormt många aspekter på resor och nu kommer ni kunna höra oss prata om det i ett helt nytt format.

podcast om resor

Att Resa – podden (om att uppleva världen)

Varför en podcast om resor?

Men visst saknas det en mer personlig podcast om resor?! Ni känner – eller kommer att lära känna – oss, och med det kan ni också bättre relatera till våra resor och det sätt på vilket vi resonerar kring resor – både våra, andras och rent allmänt. Det ger mer än tidningsreportage, sälj från reseföretag och lösryckta tips. I resepodden kan vi utveckla våra resonemang!

Varför vi?

Vi klickar, jag och Annika. Vi har samma målgrupp i våra bloggar och reser väldigt lika men ändå olika. Infallsvinklarna är många, energin hög och vi båda filosoferar och reflekterar över resande snarare än jagar “check in the box”. Vi brinner för resor – och jag tror att ni kommer att märka det!

att resa - podden Jag och Annika med delar av barnaskaran.

Vad kommer, när, och hur?

Första avsnittet kommer ut nästa vecka redan – tjoho! Sedan släpper vi nya avsnitt regelbundet, och varje avsnitt med olika fokus. Variation nog för dig som lyssnare att följa varje, med möjlighet att hitta och lyssna noggrannare på de avsnitt man är extra intresserad av.

Hörrni, det kommer bli grymt det här! Hoppas att ni kommer att lyssna på oss – Stay Tuned nästa vecka helt enkelt!

att resa - podden  Jag – Jordanien, ovanför Petra.

 att resa - podden Annika – The Arches, Utah.

16 Comments

  • livetfrandenljusasidan.se Reply

   Jamen tjoho! Känns superkul!
   Tack Ämma!

 1. Men guuu så roligt!! Podd är det nya, heja er!! Jag hänger med såklart. Just nu på väg till konferens med 750 restokiga människor från hela Norden, Grekland, Turkiet, Spanien m.fl. Energi deluxe. Det känns lite som en avskedsfest. Efter 19 fina år hos Ving har jag sagt upp mig. Blogg har gett nytt jobb 😉 Presenteras strax på bloggen …
  Lycka till! Jag lyssnar såklart.
  Kram

 2. Pingback: Nu släpper vi en resepodd! | attresapodden.se

  • livetfrandenljusasidan.se Reply

   Härligt, hopppas du kommer tycka om den!
   Har du önskamål på ämnen så maila gärna, hej @ attresapodden.se

  • livetfrandenljusasidan.se Reply

   Härligt, ett par dagar till, sen så! 🙂

 3. Såå kul! Är avundsfrisk och önskar er all lycka till och ser fram emot nästa vecka 🙂

  • livetfrandenljusasidan.se Reply

   Haha, avundfrisk, vilket bra ord!
   Roligt att du ser fram emot det! Lyssna noga och feedbacka gärna. Hojtar till när vi släppt!

 4. Vilken kul grej! Jag har hittills inte varit så intresserad av att lyssna på poddar utan läser hellre vanliga blogginlägg, men detta måste jag ju ändå ge en chans! 🙂

  • livetfrandenljusasidan.se Reply

   Ja men det måste du verkligen! Helst ungefär 3 chanser, vi har hört att nystartade poddar landar runt avsnitt 4… haha. 🙂

  • livetfrandenljusasidan.se Reply

   Stort tack Anna! Hoppas att du kommer att gilla den!

Write A Comment