De sista lata dala-dagarna (bild-bonanza)

Vi anlände som sagt mitt dalaparadis i torsdags, och i fredags anlände en kompisfamilj i form av våra före detta grannar från Kajen. När vi nu söndag kväll just ankommit hemmet i Nacka är det med två riktigt härliga dagar ihop med dem bakom oss. Våra barn är jämngamla (och fd förskolekompisar) med döttrarna och det har umgåtts och lekt. Vi vuxna har haft det lugnt och skönt, njutit fina dalavyer och dito solnedgångar, pratat mycket och ätit gott. Sådär som det ska vara, varken mer eller mindre.



Givetvis tränade vi lite också, löpning och powerwalk, och jag blir alltid så lycklig när jag får köra en av mina absoluta favoritrundor. Jag får inte nog av de vackra dalagårdarna och sneda ladorna i byarna längs den, och inte av de vilda blommorna och ängarna heller.

  

Vi har inte haft vackert väder rakt igenom, men för att vara den här sommaren får vi ändå vara nöjda. Vi har kunnat äta frukost ute, och gäster och barn badade i det 20-gradiga (brrr, juli-köldrekord i vår lilla sjö?) vattnet.


När det blev mer moln och rejälare vind kämpade vi med drakflygning. En konst!

Och så såg vi solnedgången lägga sig över sjön, igen och igen. Jag får aldrig nog.

  

Med andra ord – härliga dagar. Från morgon till kväll…


Och nu är det söndag och vi är tillbaka i Nacka redo för jobb imorgon. Barnen får dock ledigt en vecka till, lyckostarna!