Igår kändes det som riktig julafton hemma. Jag fick hem ett paket från UK innehållande en hel uppsättning produkter från Exuviance – märket jag använder för hudvård. Jag har rätt jobbig hy som är yttorr men med en del orenheter så för mig är Exuviance klockrent då jag kan använda produkter för känslig hy men med behandlande ingredienser som t.ex aha. Jag har använt märket i flera år, och det är det första jag använt som verkligen hjälpt mig och fått min hy att kännas i balans, även om den är stökig mellan varven.

Det är inte något extremdyrt märke men det drar ju ändå iväg med sådana här grejer… Så jag brukar passa på att bunkra upp när jag är i USA där det är ca 30% billigare. Men – när badrumsskåpet helt sinade för någon vecka sedan letade jag upp Exuviance på nätet istället – rättare sagt på en UK-sida. Pundet är prisvärt och det är super att beställa från UK, jag har bara bra erfarenheter i allt från skor till träningsgrejer (wiggle.co.uk) och hudvård (lookfantastic).

Exuviance hittade jag på en för mig ny sida – Effortlessskin.com. Frakten blev gratis då jag handlade över 100 pund. Det tog bara ca en vecka inna jag fick hem grejerna – toppen!

20130411-214443.jpg
Självklart blev jag så glad att äntligen ha resurser hemma så jag gjorde en ansiktsmask direkt. Poppis hos barnen. Inte.

Jag handlade massor – förbrukning för ett år säkert – och för detta betalade jag 1800 :-. Samma i Sverige hade gått på ca 3000 :-. Riktigt grymt!

8 Comments

 1. Tack för nappflasketipset hos mig!
  Och tack för detta tips. Har samma typ av hy som du. Har faktiskt använt en kräm från Exuviance som är så grym, en FET grön kräm som jag brukar ha som nattkräm. Underbar, men slut hos mig just nu tyvärr. Testat den? Även arganolja (Kahina) har funkat bra som nattkräm, men den är SVINdyr. Också slut hos mig och har inte råd att köpa ny just nu. Det är bara barnen som får allt de behöver 😀

  • Det är nog deras Ultra Restorative Creme – helt klart fantastisk! Serumet är också grymt, 600 i Sverige och 30 pund på stället jag tipsar om – enormt bra.

   Ja prova verkligen med den flaskan, den enda som funkat med båda mina och då har jag testat måååååånga varianter.

 2. Cecilia Nässlander Reply

  Tack snälla för tipset Effortlessskin.com. 🙂

 3. Hej! Nu har jag gått in på den engelska shopen och ser att de höjt priserna väldigt mycket sen ett år tillbaka tyvärr. Nu verkar det vara billigare att skicka efter från svenska shopen donnabeauty. Kan du rekommendera någon shop som är ännu billigare?
  Svara gärna till min mail.
  Tack på förhand.
  Annelie

 4. Hej! Jag ska snart til USA (NY) å tänkte hitta Exuviance där. Kan du tipsa om någon kedja som säljer det märket. Tittade på Sephora men dom verkar inte ha dem. Med vänlig hälsning, Tilda

Write A Comment