Yogobe och happy hips

Jag skrev en del om Yogobe i somras, då jag hade konto hos dem i några månader. Yogobe är en community kan man nästan kalla det. Blir man medlem på Yogobe får man först och främst tillgång till en ordentlig mängd yogapass gjorda för att köra hemma, med fokus för olika delar av kroppen. Man kan välja pass utifrån hur lång tid man vill att det ska ta (det finns så korta som 5 minuter), efter instruktör eller olika typ av yoga. Det är verkligen klockrent! Community, skrev jag, och med det menar jag att förutom alla filmer/pass får man tillgång till så mycket mer – tips, information, artiklar osv. Sen finns såklart facebookgrupper och hashtaggar som knyter ihop Yogobes anhängare.

Jag kör inte Yogobe längre, det kostar 189:-/månaden och jag tränar för fullt med annat den här årstiden – men i perioder kan jag gå med i en månad för att köra på med lite mer yoga. Det finns dock även några gratispass och mitt absoluta favoritpass är ett av dessa. Det är Johanna Andersson, andra halvan av ”MoJo” (där Monica Björn står för första halvan – Mo) som kör en 20 minuter lång sekvens för höftpartiet. Det är en helt galet skön stretch för höfter och lår – jag älskar varje sekund av det. Även när det gör ont. Happy hips heter passet – bara att gå in på Yogobes hemsida och köra.

Varför jag skriver detta idag? Jo, för att Happy Hips fick avsluta min träningshelg. Värdigt.

20131110-222527.jpg
Same procedure som för en månad sedan då bilden ovan, älskade dubbla duvan, postades på min Instagram med de sedvanliga Yogobe-hashtagarna (fast det ska vara gobeyogi inte gobeyogobe). 

Förresten så kan man få testa 3 dagar gratis – bara att in och köra!

Med det kickar jag förresten igång en utmaning. Clara kör igång med ”3 hemmapass i veckan” men jag som har SATS i huset bredvid har inga hemmaträningsambitioner så den hoppar jag. Men jag inspireras och kör en Happy Hips-utmaning. En gång i veckan året ut. Så får det bli.
Hänger du på?