Jag älskar att resa, har över 45 länder på rese-CVt och nya tillkommer regelbundet. Att besöka så många länder som möjligt är inget självändamål dock – jag har många favoriter jag mer än gärna återvänder till. Jag inspireras själv av att läsa om resor och resande, och hoppas att du ska få gott om reseinspo här.

Jag älskar att njuta av så många ställen i världen jag bara kan och tycker att jag alltid lär mig något nytt på vägen – som stället i sig såväl som om mig själv. Det där sista är nog något av det jag älskar mest med att resa. Jag tror att min inställning till livet, livet från den ljusa sidan, till stor del byggts upp just under mina resor.

Numera är de flesta resor med familjen, och jag är av inställningen att det går hur bra som helst att resa med små barn. Jag vill visa dem världen – och jag vill uppleva den med dem.

reseinspo
Fast sedan är det såklart härligt att ibland få möjligheten att lyxa med helger med bara maken eller tjejkompisarna också och sippa champagne snarare än att släpa pixiböcker och vällingflaskor över hela jorden och lite till. Omväxling förnöjer.

Reseinspo; Under kategorin Reseinspo hittar du resereportage, tips och reseinspiration, och vill du hitta resor inom olika typer av kategorier så klicka dig fram genom “tema” i menyn ovan. .
Resor; Vill du hellre läsa om resor utifrån olika länder och fokusera på destinationen, så hittar du inlägg från många  av länderna/ställena jag besökt de senaste åren, kategoriserade på världsdel och land under Resor – Länder i menyn ovan.