I denna blogg kan du läsa massor om att resa med barn (och bebis) – på ett aktivt sätt, bortom de mest klassiska destinationerna och utan barnklubbar eller all-inclusive. Om vilken inställning man kommer längst med om man vill upptäcka världen med barn, om hur du packar bäst för ändamålet, om resmål som passar extra bra att resa till tillsammans med barn – och en massa mer.

Min familj består av min man Henke, min dotter Stella (född 2008), son Max (född 2010) och minstingen Meja (född 2015 men som förmodligen kommer ses som familjens bebis länge till), och jag älskar att upptäcka världen med dem. Om vår resa från backpackers till att bli en resande familj på 5 kan du läsa mer på sidan där jag närmare presenterar min familj och hur vi ser på att resa med dem.

resa med barn blogg

Att resa med barn är väldigt mycket jobbigare och mer intensivt än att resa med enbart vuxna – men väldigt mycket roligare!

Jag kan lite extra rekommendera några specifika inlägg, men resten av inläggen i kategorin Resa med barn hittar du sorterade i tidsordning enligt nyast först längst ned på den här sidan, och du kan såklart också gå direkt mot barnresekategorin genom denna länk.

10 tips om att resa med barn – budorden
En ultimat packningslista för barn  (inkl. reseapoteket)
Att resa (flyga) gravid – mina tips
Att resa med barn- om trygghet och säkerhet
En guide till att resa med bebis

Gillar du podcasts kan jag också rekommendera att lyssna på Att resa-poddens avsnitt om Att resa med barn för mer inspiration!