Allt gott måste ha ett slut, sägs det. Det känns bestämt lite sorgligt – för det här har varit helgen som haft cirka allt och lite till. Linda Hörnfeldt som är grundaren av Influencers of Sweden och Sara Rönne från bloggen Träningsglädje – tillika marknadschef på Holiday Club – är de som styrt upp helgen, och de har verkligen gjort det fantastiskt bra. Schemat har varit perfekt och inramningen helt fantastisk, men samtidigt som jag känner mig så glad och tacksam gentemot dem så är det alla deltagare som tillsammans skapat konferensens magi. För magi har det varit, på så väldigt många sätt.

Att vara bloggare är ibland lite ensamt. Jag har förstås min parhäst och vän Annika att diskutera högt och lågt med, och vi resebloggare i nätverket Svenska resebloggar har många fina diskussioner och håller till mångt och mycket ihop – men samtidigt är det som en hobby som till viss del är som ett egenskapat och lite ensamt extrajobb, och där man har väldigt många olika roller. Själv jobbar man med att skapa innehåll, fota och redigera foton, hålla en bra struktur, jobba med spridning och nätverkande, sälja in och leverera på sålda deals och ja – man är ett helt mediehus i ett på många sätt. Det är lite svårt som utomstående att förstå, och att komma iväg på en sådan här konferens med folk med samma intresse, som alla är kreatörer och entrepenörer och har olika styrkor och svagheter – och är redo att dela med sig av dem – är otroligt viktigt och givande. Och väldigt speciellt.


Elna bloggar om sin passion cykling på elnadahlstrand.se. Den här föreläsningen ska jag berätta mer om senare!

Precis varenda en som var med – jag tror vi var runt 35 influencers – hade öppet sinne och var måna om att dela med sig av sina kunskaper. På samma sätt var varje person helt öppen och mottaglig för tips och inspiration, och det var som att vi alla hade släppt allt var garde heter och… bara var. Helt äkta och avskalat. Sådan inställning skapar magi i möten, och med 35 personer på en och samma gång blir känslan helt galet mäktig. I vissa stunder har det nästan känts som att man kunnat ta på luften för att den darrat så av energi, och vid något annat tillfälle har vi suttit nära och gråtit åt jobbiga erfarenheter och historier. Alltså… De här människorna. Kollegorna.

Fotocredd: Linda Hörnfeldt, lalinda.se

Så, ja, jag är nöjd efter helgen. Det är söndag nu, och jag är på väg hem med kvällståget efter en avslutande fin dag. Jag stod i liftkö i ottan idag, och var allra först i allra första liften vid 9.30 (min man skulle ha varit stolt över mig), och hade två ljuvliga timmar själv i backen i en decimeters mjukaste nysnö – helt orörd sådan. Sedan träffade jag upp några workationvänner och testade snowbike – en riktigt häftig upplevelse som jag ska berätta mer om vid tillfälle. Några timmar senare landade jag i Holiday Clubs spa där jag pga ett infekterat sår (Bali-bakterie?) inte kunde ha det skönt i bubbelpool och annat men iallafalll värma mig i det härliga bastulandet – och sedan avslutade jag med kaffe och kramar med de där människorna som skapat helgen. Ihop med fantastiska Åre, förstås. Det var något gott som fick lov att ha ett slut, men ändå känns det bara som början. Tack för magin, Influencers of Sweden!

20 Comments

  • livetfrandenljusasidan.se Reply

   Visst var det – så himla speciellt.

   Superkul!! Och snowbike, haha!

  • livetfrandenljusasidan.se Reply

   BÄSTA! 🙂
   Såg att Jennifer i sin blogg ursäktade att hon skulle vara så positiv i sitt inlägg och jag inser att det kanske vore på sin plats med en varning. Haha! 🙂

  • livetfrandenljusasidan.se Reply

   Men eller hur! Kunde inte se mig mätt!

  • livetfrandenljusasidan.se Reply

   Det var verkligen en fantastisk helg på alla sätt. Du hade älskat det!
   Nästa gång!

 1. Ok, liiite avundsjuk då 😉 Och så står det ju på min bucketlist att åka skoter nån gång i livet … 😉

  • livetfrandenljusasidan.se Reply

   Ni skulle ha trivts med allt, kan jag lova! Det kommer fler gånger – hoppas jag!

  • livetfrandenljusasidan.se Reply

   Major epicness 🙂
   Nej vi hamnade aldrig riktigt nära – så det måste bli fler gånger, haha! 🙂

 2. Det var en helt galet bra helg! Så otroligt fina människor och som du säger, från skratt till gråt. Jag vill också tacka för att ni delade med er om era erfarenheter kring poddande, det kom så himla lägligt.

  • livetfrandenljusasidan.se Reply

   Tack! Vi får hålla kontakt – vi har säkerligen undrat allt ni undrar och kommit fram till saker. Tveka aldrig att höra av er!
   Kram

 3. Pingback: Influencers of Sweden och lyckan över en perfekt helg - RESFREDAG.SE

  • livetfrandenljusasidan.se Reply

   Och DITO.
   Den här energin och kärleksboosten – för det känns lite som att det var det! – kommer jag ha med mig länge.
   Kram!

 4. Den där första bilden -vilket skådespel! Vackert fångat, också om känslan med helgen. Undrar så hur det gått med din häl? Hoppas det läker ihop som det ska.

  Kul, jag fångade också den där dassdörren, tyckte den var så fin!

  • livetfrandenljusasidan.se Reply

   Tack snälla för omtanken – nu efter 1,5 penicillinkur är jag återställd – och så lycklig att det inte var något värre (än streptokocker och stafylokocker – hade kunnat vara multiresistenta bakterier och det hade ju verkligen inte varit bra).

   Ja, såå fin. Det enkla, vackra, liksom.

   Kram!

 5. Pingback: Reseåret och livsåret 2017 - del 1 av 3 -

Write A Comment