Vi har det himla bra här i Canggu. Vi gör just sånt som man ska göra här, och man behöver inte så mycket mer än detta – där den övre är en skylt från hotellet och den undre från stranden. Sådant är livet här.

Eller ja – lite mer gör vi förresten. Vi käkar gott – inte minst de allra mest ljuvliga chiapuddingar, smoothiebowls och salladsbowls (mycket bowls här). Jag skulle önska att dygnet skulle ha fler timmar bara för att få plats med fler mellanmål!

Poolhäng hemma på Chillhouse

Och så har vi hängt på allmänt snygga ställen. Stor älsk på alla västerländska ställen som så smakfullt får ta plats bland charmigt byliv här, och bidra med en lyxig touch utan att göra avkall på den övergripande charmen. Jag förstår verkligen att Canggu är ett populärt ställe bland emigranter från hela världen – ska man göra ett år på Bali verkar detta vara stället att göra det på!

Poolhäng på Finn’s beach club;

Seneftermiddagshäng på The Lawn

Vi nöjer oss med den rapporteringen idag. Imorgon ska jag ut och surfa (i de ärligt talat brutala vågorna), vilket jag inte gjort mer än en gång i hela livet – en helg i Lorne, Australien när jag pluggade där 2001 (!), så det är mäkta nervöst. Håll tummarna för mig!

3 Comments

  1. Lycka till med surfingen! 🙂 Men du, det ser ut att vara lite väl mkt folk vid poolen för min smak – eller det kanske inte känns så när man är där? Hur är din känsla?

    • livetfrandenljusasidan.se Reply

      Tack!

      Ja det där var alltså på beachcluben, så där var det mycket folk. Vår egen pool var öde!

  2. Pingback: Bali med barn - en guide -

Write A Comment