Vackra Stockholm – och stämning på NKs julskyltning

Igår var åter en sådan där dag när jag inte kunde sluta titta mig omkring och tänka på hur mycket jag älskar Stockholm, och hur vackert jag tycker att det är. Jag skulle verkligen vilja vara i stan oftare – men samtidigt är det kanske just därför jag tycker så mycket om det när jag väl är där.

Igår traskade jag runt inne i stan och tyckte att det var sådär alldeles extra härligt, och att stämningen var så mysig med allt julpynt som är uppe nu. Trots att inramningen var grå så var staden en otroligt fin version av sig själv, och julkänslan stark trots att vi fortfarande är några dagar ifrån första advent.

På Norrmalmstorg var granen uppe, och där lämnade jag också Meja till Henke tidigare än vanligt för att sedan ha några timmar själv i stan. Det betyder också att jag för första gången sedan i somras inte hade en stressig tisdagseftermiddag med logistik kring ridskola och annat – och jag ska inte ens börja förklara hur skönt det var som omväxling.

Jag gick också förbi  och kollade in NKs julskyltning, som är en verklig klassiker. Den levererade som vanligt – och allt var så otroligt fint! Runt fönstren flockades människor, men samtidigt var det rätt lugnt. Det är verkligen ett tips – att ska du se NKs julskyltning så är en vardagskväll såhär lite före jul-högsäsong att rekommendera!

Julmusiken strömmade ur högtalarna, och i varje fönster var det en uppsättning mer magisk än den andra. Så fint!

NKs julskyltning nks julskyltning

Jag spenderade några timmar på Nobis, knallade runt i stan och sedan träffade jag upp en kompis på SATS Regeringsgatan och körde ett riktigt grymt överkroppspass. Så pass pepp att komma iväg och kunna köra rejält utan tidspress!
Sedan tog vi oss över till söder och Ljunggrens på Götgatsbacken, och så njöt vi otroligt god sushi och planerade Kapstaden. Nu har vi verkligen en plan som håller och känns otroligt lockande, och det lutar åt att vi även kommer att kosta på oss att åka på safari. Snart kan jag återkomma med vårt upplägg för vår vecka i Kapstaden – och det känns så otroligt kul att ha en så konkret plan nu! (Tack J för grymt rekande!)