Snapshots från helgen – om fester, bad och sånt

Jag älskar när man på söndagskvällen kan summera en ruggigt bra helg – och ikväll var verkligen en sådan söndag. Tröttheten är enorm men jag vill inte riktigt gå och lägga mig, för då är ju helgen slut. Å andra sidan är jag verkligen mer än sugen på att kicka igång veckan aktivt och komma igång med träningen och allt, så det blir förstås fint med vardag också.

Ni vet ju redan att jag hade en urfin fredagskväll, och glädjes också lite extra åt att Meja åt gröt och somnade utan mig. Även om jag vill konservera bebistiden på burk ungefär för alltid så är jag glad att ändå sniffa lite på egenliv också.

I lördags myste vi omkring hemma hela dagen och på kvällen kickade nya festligheter igång. Vi åkte omkring i området och käkade middagsrätter hos olika värdar (och bjöd själva på förrätt till fyra nya bekantskaper) och avslutade det hela med fest på en terrass i grannskapet med musik pumpades ur högtalarna i sommarnatten så det inte lämnade en enda gata i området i tystnad. Galet kul det där påfundet med ”cykelfest” som jag förstått är ett vinnande koncept i många områden. Om jag redan var kär i vårt område innan detta så har kärleken fördjupats ett snäpp efter gårdagen. Inte bara i området som sådant, förstås, utan människorna i det. Vilken vinstlott!

Och inspirationen efter alla hembesök alltså – wow! Är otroligt imponerad av insidan av det som från ytan ser ut som helt vanliga – men förstås väldigt fina – hus. Folks känsla, alltså! Ikväll är det jag som surfar konst på auktionssajter

Idag har det varit poolbad på agendan för både våra barn (minus bebis) och kompisar till dem. Vi satte igång poolen i fredags och idag var vattenkvaliteten bra och temperaturen har börjat öka. Den ska upp till 29 vilket lär ta några dagar till, men 21 funkade tydligen helt okej för barnen även om de, bortskämda som de är, tvekade länge och klagade en del på kylan – men entusiasmen över sommarsäsongen är hög och jag känner samma sak jag också! Det är dryga tre riktigt härliga månader vi har framför oss nu!

Men nu är det ändå dags för att landa med huvudet på kudden. Festligheter två sena kvällar i rad – det är mer än vad en sömnstörd bebismorsa som undertecknad klarar av obemärkt.