En solig säsongsavslutning 

Vilken fin dag, denna påskafton! Vi valde att njuta den i Romme och det kändes ju helt klart som en värdig säsongsavslutning! Fem plusgrader sliter förstås hårt på snön men förmodligen var det ned mot nollan under natten för de första timmarna var det riktigt hårt och fint ändå. Vi var på plats vid 9 för att få bra före de tre timmar vi siktade på idag. 

 
Tyvärr hängde Max feber kvar (måtte sjukan vända innan vi ska åka mot Dubai på måndag!) så han var inte med men vi fick med ett bonusbarn i form av kusinen och träffade upp bästa kompisfamiljen där så det var extra kul.

  

Det var en dag då både toppstugan och våffelstugans stora terrasser i solläge borde nyttjats men vi hade tyvärr inte riktigt tid. 

   
Hemmet kallar, både för att tvätta och fixa en del och för att fixa iordning ett besök av påskharen, vilket inte hänt ännu. Vi och traditioner, alltså… Det finns förbättringspotential på den fronten. Fast snart är vi hemma, innan det blivit kväll, så det ska absolut hinnas med både påskägg (måste köpa godis!) och present (redan fixat, i år får de en extra fin!). 

Glad påsk på er!