Ja, så har jag varit ute och flugit lite på morgonkvisten. Uppstigning 04.20 och Berlin nåddes redan innan jag vanligtvis ens lämnat barn i skolan. Målet var dock ännu längre söderut, en liten håla (eller är det en stad?) ett tiotal mil sydväst om Frankfurt, nära gränsen mot Frankrike och Luxemburg. Det är iallafall inte något direkt spännande ställe jag ska till, och även om det verkar vara riktig försommar som kommer möta mig så blir det bara långa dagar i kontorslandskap som kommer utgöra vistelsen. Lyckas jag få till en kvällspromenad eller joggingtur inramad av blommande träd någon dag kommer jag bli nöjd, det är ungefär den ambitionsnivån jag har.  

  

Inflygning mot Berlin, vilken vacker morgon! 

  

Platt landskap på väg mot Berlin… 

  

…men desto mer mörkgrönt och böljande när propellerplanet gick ner för inflygning i sydvästra Tyskland. 

 

Här någonstans är jag, tydligen.