En utmärkt vardagskväll – och Islandsfunderingar

Om ni får välja – hur ni spenderar ni helst en (egen-) vardagskväll?
Mitt bästa är utan tvekan att träna med kompisar och sedan gå med samma kompisar och käka något och prata bort några timmar. Jag har oftast en kväll ifrån familjen i veckan, och ungefär varannan vecka kör jag träningsdejt och middag med samma två tjejer. Vi som hängt i 10 år konstaterade vi i dagarna, för det var ganska precis 10 år sedan vi stegade in som nykomlingar på Den Stora Amerikanska Konsultjätten med mindre än en månads mellanrum och snabbt blev kompiskära (ordentligt klick sa det i Åre någon månad senare).

Idag gjorde vi 100 chins på SATS Sjöstaden.

IMG_8144

Kompis 3 kör ett styrkeprogram jag brukar hänga på på, men idag hade jag träningsvärk från gårdagens pass som involverade just de övningarna och därmed alla musklerna så chins-bonanza kändes mer lämpligt. I helgen får det bli mer ben igen, och sedan får de vila tills de är i pisterna i Alperna på torsdag.

Sedan gick vi till Tezekuri och käkade sushi. Jag har skrivit om den flera gånger, den är verkligen hur bra som helst. De har som jag redan berättat byggt om så det numera är trevligt också att sitta där, och ägarbytet skedde för så mycket som ett år sedan (så nu har vi rett ut det) vilket inte påverkat smaken överhuvudtaget.

IMG_8143

Vi pratade en massa Island också, och försökte planera vår vistelse där i slutet av maj. Nu har vi en plan iallafall, men bokningar återstår. Dyrt som skam är det, allt. De verkar ha hämtat sig bra från sin ekonomiska kris för några år sedan, islänningarna…

En båttur över till Henriksdalshamnen (så vackert!) och busstur hemåt senare ska jag nu fortsätta surfa lite Island. Peppen är total!
Har du kanske något tips?

IMG_8142

IMG_8141