Oj vilken härlig och rolig helg jag haft i London! Det enda minuset är att den gått alldeles för fort. Detta också trots att vi gjort vårt bästa att nyttja den till max till exempel genom att inte sova särskilt många timmar.

Jag som inte varit i London på rätt många år fick helt klart mersmak och jag är nu jättesugen på mer tid där. Jag vill strosa i de mysiga kvarteren i Notting Hill, shoppa, äta mat på grymma ställen, ta det lugnt i Hyde park, springturista och bara vara. Visserligen kommer aldrig weekends osv få mig att verkligen lära känna London. Det är så stort, och jag inser att man behöver bo där en period för att få grepp om staden och kunna ges tidsmässigt utrymme att just ‘bara vara’ i olika stadsdelar och förorter. Det jag denna helg känt mig så tilltalad av. Jag vill se och känna mer!

Under den här helgen fick jag en litet litet smakprov av London från en londonbos vinkel. Sånt som att bo i ett litet radhus med en typiskt gullig liten bakgård i en närförort där invånarna cyklar och joggar längs en Thames som inte är så lite olik den man åker ribbåt (vår plan…) eller sightseeingbåt (som det tyvärr behövde bli istället efter motorhaveri) på mitt i city med London Eye ständigt övervakandes.
Och sånt som att sitta på ett fönsterblänk i ett öppet fönster på andra våningen i en gullig lägenhet i Notting Hill och titta ut över gatan som är kantad av lika gulliga lägenheter och hus. Avnjutandes ljuvlig plockmat från små speceributiker runt hörnet.

Sånt.

Jag kommer sannolikt inte bli någon London-bo ens för några veckor, men jag kommer absolut vara mer sugen på att få till en långweekend där med Henke, som ofta är där i jobb men som jag inte prioriterat att följa med hittills. Jag ser redan fram emot det.

IMG_4448.PNG

IMG_4449.JPG

IMG_4401.JPG

IMG_4405.JPG

IMG_4380.JPG

IMG_4361.JPG

IMG_4451.JPG

IMG_4396.JPG

2 Comments

Write A Comment