Vilken överraskning va, jag är i London! Helt sådär utan förvarning kan tyckas.
Detta är dock en av de weekendresor jag pratat om…

Det är möhippa förstår ni, och med det är inledande diskretion att föredra. Vår brud bor där en period, och vi är väl ett tiotal tjejer som ansluter för en förhoppningsvis och troligtvis rolig helg.

20140815-175755-64675414.jpg

Jag känner i princip ingen. Jag är liksom “brudgummens kompis fru” kan man säga, eller visserligen brudgummens kompis och i det här fallet betyder det att jag träffat några av deltagarna på möhippan förutom bruden då. Men jag tvekade bara ett tag – inte pga nya bekantskaper (det gillar jag!) utan mer för lite flyttstimmiga tider. Sedan tog jag mitt förnuft till fånga. Tiden med familjen har varit rejäl på slutet och huset ska vi bo i många år framöver… När jag insett detta lockade en helg i en av Europas häftigaste städer med ett stort gäng sköna tjejer varav ett par som bor i London och med det en förmodat extra bra Londonupplevelse och ja. Här är jag nu.

Jag åkte själv över (de flesta åker lite utspritt och jag gillade dessa avgångar bäst) och jag måste erkänna att jag gillar det. Det ger en inramning av lugn och skön egentid och så kan jag fokusera mer på det sociala och intensiva väl på plats.

20140815-180011-64811109.jpgSkvallertidning och läsvärd bok. Ramlösa, Starbucks-kaffe och godis. Jag blandar och ger och myser inte så lite…

Till Arlanda testade jag förresten buss från Liljeholmen. Ytterst smidigt och billigt! Jag har nästan glömt bussen under alla år med jobbresor och familjesällskap vilket betyder taxi. 105 kr och 60 minuter, topp!

20140815-180114-64874380.jpg

Vad helgen har att erbjuda? Ni får se. Snarare i efterhand än realtid men Insta kanske uppdateras – livetfrandenljusasidanse.

2 Comments

  1. Vilken superfin bild på dig Lisa. Hoppas du får en härlig helg i London! Kram

Write A Comment