På upploppet – ögon, vab, shopping och vår

Nu är vi på upploppet med Max sjukskrivning – tjoho! Han har inte ätit smärtstillande på två dygn (tjoho igen) och nu är det mest ljuskänslighet och lite torra ögon som hänger kvar.

På förmiddagens återkoll fick vi konstaterat att allt ser toppenbra ut. Exakt förbättring/förändring kan det ta månader innan man (eventuellt) kan konstatera, men hittills mycket bra alltså. Så himla skönt, jag var lite orolig för några dagar sedan då jag tyckte att hans smärta aldrig gick över och jag hade förväntat mig 2-3 dagar av ”normalt” ont. Det här var resor värre än jag kunnat föreställa mig!
Max öga är nu svullet och rött men okej – och så ser man var det är sytt (se strecket till höger mitt på ögonvitan). För övrigt var han åter igen världens duktigaste som tittade på tavlan och rabblade vad han såg osv. Kämpen!

20140424-164527.jpg

Så det var ju härliga nyheter, imorgon förskola igen (sa jag tjoho?) och idag var en fin sista vab-dag i detta ärendet på ett tag. Vi sa hejdå till en glad storasyster imorse och tog en lyxig frukostkaffe innan sjukhusbesöket. Sedan cruisade vi runt i stan och letade klänning åt bröllopen som väntar framöver. Max var entusiastisk publik. Han varvade ”åh mamma, den är JÄTTEJÄTTEfin” med ”men mamma, en sån har du ju redan, det vet jag”. Han påminde lite om sin far med det där sista. Haha.
Efter ett tag gick han dock in i den berömda tröttväggen och tog sig en lur med händerna i fickorna.

20140424-164458.jpg

Och så lite lekpark förstås. Lite för alla smaker helt enkelt.

En klänning som skulle kunna vara ett bröllopsalternativ är denna mörklila från COS, ”draped front dress”. Lite draperad osv, enkel men fin. Kanske för tråkig. Jag vet inte jag. Sen gillade jag skorna nere till höger – Florence från Vagabond, jag är ingen riktig pumpstjej, jag gillar lite grövre liksom men gärna hyfsat högt trots mina 174 cm (tur att jag har en lång man) och dessa tyckte jag var coola och skulle passa fint till klänningen. Vad tycker ni?

20140424-164508.jpg

Ja, det var en fin dag. Vädret har fortsatt leverera och förutom det ovan har vi promenerat en hel massa idag. Till Söder, i stan, runt Trekanten mm. Härliga vår! Värdiga vab-dag – men nu slipper jag gärna sådana för ett bra tag framöver!

20140424-164516.jpg