Rapporten från Blogger Boot Camp 2014

Min rapport från BBC blir lite kortare i år än förra året, lite mer i paritet med mitt besök på årets roligaste blogg/träningsevent. Jag hann med tre pass, ett tjugotal heja-prata-krama-möten och ett miljontal endorfiner. Det där sista stod Lovisa för allra mest. Jag gjorde förstås det jag kunde för att lyckas tajma in det, för jag ville inte missa hennes utlovade bendödarpass ”Walking bad”. Jag älskar att träna ben, det är då jag kan musta ur allra mest (men kanske behöver minst?) och jag är varken allra tjurskalligast eller starkast i det där massiva träningssällskapet men det känns som att jag maxade rejält utifrån min förmåga idag. Efter ett gäng cirkelvarv på 6 stationer meddelade hon glatt att det nu ”bara är 9 minuter kvar” och jag undrar hur hon tänkte där. 9 minuter kändes redan på förhand som en gigantisk siffra. Benen var döda och skulle maxas ur ännu mer, vilket både redan på förhand kändes som och senare upplevdes som nära nog en omöjlighet. Jag tror vi bestämt kommer få den där utlovade träningsvärken imorgon, alla som var med. Att de flesta redan innan kört ett par riktigt jobbiga pass avundas jag men ändå inte. Hatten av!

20140315-222544.jpg
Lovisa, Alfva och en massa trötta ben.

Efter en snabb bilfärd hem, besök och socialiserande på Max dagiskompis barnkalas och en snabb bilfärd tillbaka var jag sugen på mer mustig träning men programmet jag valt var mer anpassat efter en heldag med träning vilket ju inte blev fallet, så jag landade i en meditations-workshop. Men oj. Så himla bra! Jag älskar ju yogan som får för lite uppmärksamhet av mig, och meditation är stegen längre gällande det mentala. Jag vill dit! Det finns mycket att lära och jag är tacksam för smakprovet, även om dunkadunkat vägg-i-vägg var aningen obra.

Jag avslutade med Flow and Grace med Jessica Clarén som i år verkligen tagit fasta på att hon avslutade eventet och körde en genomkörare främst avseende stretch och rörlighet. Att det inte var jobbigare uppskattades nog av de flesta av besökarna, som verkade rejält trötta efter dagen. Hon är en strålande personlighet, ”Power from within” personifierad.

20140315-222630.jpg
Flow (!) and Grace (?) och fint och energiskt inifrån och ut.

Jag hade gärna haft mer av allt – pass, möten och endorfiner, och tid att kolla montrar, tävla osv – men inte i år. En annan gång.

Tack för idag Blogger Boot Camp och Uppochhoppa! Hoppas att ni också fick en fin och trivsam kväll full av värme! Själv fick jag tacosmiddag hemma med mina barn och föräldrar – för mig helt rätt avslutning innan jag inatt åker mot Arlanda och vidare till Chennai.

20140315-222447.jpg
Blogger Boot Camp. Det handar om energi och rörelse, möten och sköna människor, samvaro och Du Kan!