Med varierade förberedelser mot Sälen

Jag förbereder mig inför Sälen-resan med tjejerna på väldigt varierat sätt. I Facebook-gruppen skrivs det friskt och peppen är ruggigt hög. Och vet ni – det där med jackan om ni läste det? Dagen efter hittade jag jackan till riktigt bra pris, drygt 30% rabatt. Den kom hem idag och jag är nöjd – den här behåller jag. Tjoho!

20140121-220037.jpg

Tråkigare förberedelse är ju den nedan. Jag har blivit dyngförkyld och knaprar vitaminer och echinagard-brus, och gör smoothies med bär, färskpressad apelsin och massor massor av ingefära. Gott visserligen, men jag hade ju önskat att det var just bara smaken jag var ute efter. Samtidigt är ju förkylning ändå bara förkylning, det kan vara betydligt värre, och så länge jag inte tappar rösten (det händer mig ganska ofta när jag är förkyld och är ju inte så kul i kombination med 15 kackliga tjejer) tänker jag hålla humöret uppe och fortsätta försöka mota i port.

20140121-220044.jpg
Hallon, mango, apelsin, ingefära, honung, vaniljpulver, kvarg och lite fil eller mjölk. Sjukt gott!

Sen har det förstås packats, det mesta redan igår faktiskt (och med det är jag nästan imponerad av mig själv). Och så har jag rensat handväskan. Alltså herregud, är det här ens värdigt..? Plastbuttar (de där äggen jag släpar runt på…), russin, barn-vante, kvitton, mediciner, öronproppar, omslagspapper, visitkort, plastskedar (eh?), laddare, topp till tandborste (eh igen?), barnstrumpor, plastflygplan, hårsnoddar (och nej, mitt hår går inte ens att få upp i en sådan) osv osv osv. Jag kan inte ens skylla på att jag gör det här väldigt sällan.

20140121-220120.jpg

Nåväl. Imorgon blir det jobb och blir det inte bättre med förkylningen bör jag kanske hålla mig ifrån kollegorna och jobba hemma istället (vi får se) och sedan blir det en lång kväll i buss norröver. Jag ser faktiskt fram emot det också, sitta och skumpa fram i mörkret med en bok och musik i öronen är inte helt fel det heller kan jag tycka.

Men ändå. Krya på mig!

Jag är i gott sällskap hemma… Henke har varit hängig ett par dagar och Max är visserligen dagismässig men snorig värre. Den enda som är riktigt stabil är Stella men eftersom hon är lite sådär ”mamma-ska-åka-iväg”-ig så har hon varit näääära mig hela kvällen och vi får hålla tummarna hårt för att hennes immunförsvar är på topp!