Igår måndag hade vi vår sista stranddag för den här semestern. Det känns förstås lite vemodigt – härliga stranden, mysiga Unawatuna!

20140107-080148.jpg

Skulle vi varit borta längre hade vi dock varit redo att byta ställe nu, mycket längre än de 6 dygn vi varit här är det nästan svårt att underhålla sig på ett så litet ställe.
Eftersom vi börjar göra oss mentalt redo för hemresa så känner vi dock faktiskt att vi är klara med stranden generellt. Man kommer ju konstigt nog till den punkten också. Då det där med solskyddskräm och smörjande känns smådrygt, då sanden är sandig överallt och inte ens vågorna är så värst roliga längre.

20140107-080248.jpg

20140107-080233.jpg

20140107-080220.jpg

Så vi börjar känna oss redo att resa norrut i etapper, efter en avslutande slapp dag vid fina poolen (som jag kommer sakna på riktigt och drömma om hemma i gråväder) idag. Vi åker till Colombo sent i eftermiddag för en natt där och tidig flight mot Doha/Qatar imorgon bitti. Där landar vi vid lunchtid och får en kväll i stan innan nytt morgonflyg till Stockholm. Ett möjligen jobbigt stopp som vi försöker se positivt på – alternativet var många timmars transit på flygplatsen och det hade känts som en alltför mastig resa så det får bli bra.

Ja lite så avslutar vi. Men först som sagt en dag vid poolen.
En dag som förstås inleds på balkongen med gofrukost, som varje dag. Det kommer jag sakna om nåt!

20140107-092853.jpg

20140107-092859.jpg

4 Comments

  1. Från en som gjort Doha i 9 timmar så väljer ni helt klart rätt att dra ut på stan (vi hade tyvärr nattlig väntan), det är inte en flygplats ämnad (inte då iaf) för att roa barn och ärligt talat kände jag mig inte sådär jättehet som kvinna, vart jag än tittade var fel och då i rökrummet (ja herregud – länge sen som sagt) fick jag sitta med blicken ned i golvet för att inte vara respektlös mot oljeschejksmännen som såg det som enbart manligt tillhåll. Men själva anordningen är fräsch, Qatarplanen är (var) helt okej för de sista timmarna hem mot Stockholm (som ju inte är så få). Välkomna hem sen!

    • Vi var SÅ nöjda med Qatar Airways!
      Inte bara för att barnen älskade att de fick svampbob fyrkant-prylar 🙂 – service och plan var grymma.

  2. Tack för att vi fått följa med på er resa!

    Nu håller vi tummarna att planen går som dom ska så att ER plan blir som ni hoppas.

Write A Comment