Vi är uppenbarligen av samma skrot och korn gällande vissa saker, jag och världens mysigaste 5-åring. Visserligen tyckte hon att matmässan var rätt tråkig så vi lämnade den snabbt – vilket inte gjorde mig så mycket heller, vi var båda vrålmätta från brunchen som utgjorde farsdagspresent/firande.

Men, att åka till Stockholmsmässan idag igen var en hit. Jag ville spana lite till och tänkte utifrån vad jag såg igår att det skulle kunna vara en mysig utflykt, och jag tänkte rätt. Stella var hur mysig som helst rakt igenom och det slutade på 2,5 ytterst kvalitetsmässiga timmar ihop. Vi spanade på grejer, provsmakade (bars, mangochips osv) och diskuterade och inte minst testade Stella glatt alla träningsredskap som fanns. Gulligast var nog när hon stod på spinningcykeln och körde järnet ihop med en tjej som satt själv och spinnade (spin of hope) och som blev glad för pratglatt sällskap.

Allra populärast var visserligen massagestolarna. Vi testade varenda ställe och satt kvar länge. Underbart, tyckte Stella och ville inte gå därifrån. Som sagt. Samma skrot och korn, vi två.

20131110-214020.jpg

Om mässan i övrigt tänker jag inte redogöra, det finns gott om berättelser i andra bloggar. Men på det stora hela var det bra tycker jag – inga superbilliga mässpriser och avsaknad av vissa träningsklädsmärker och annat – men både bredd och djup och en mässa man lätt spenderar ett gäng timmar på. Jag kommer tillbaka nästa år! Eller, “vi”, kanske jag ska säga. Min ljuvliga dotter och jag.

2 Comments

  1. Härlig utflykt! Jag lyckades nog sno åt mig ett av få riktigt bra priser – en yogamatta (i butik 799:-) för ynkliga 250:- så nu har jag i alla fall ingen ursäkt för att inte träna hemma!

Write A Comment