Vi drog imorse och två timmar senare anlände vi Lindvallen efter ett snabbt stopp på stora stadium-outleten i början av Sälen.
Barnen var överlyckliga över att kunna åka sparkcykel igen – det passar mindre bra på vägarna vid stugan – och med det fick vi en liten promenad till Gustavliften. Vi käkade god dagens på Gustavs grill & bar och sedan tog vi liften upp. Aningen kylig blåst i sittliften upp men väl på toppen härlig utsikt.

Barnen förfärades över stickigt ris och ljung och jag känner av hela mitt hjärta att detta är bra ”träning” för dem. Själv är jag entusiastisk värre över inramningen, jag har inte varit i sommarfjäll sedan mina föräldrar var de som styrde över mina somrar. Vackert och härlig luft!

20130731-181429.jpg

20130731-181438.jpg

20130731-181453.jpg

Det blev ingen lång tur på toppen men för eftermiddagen hade vi andra planer – träning och lekland – så det blev lift även neråt. Barnen är inte direkt i sweet spot vare sig gällande att bäras eller att gå själva så vi får anpassa efter dem och vara nöjda ändå, även om vandringssuget i mig vaknar.