mirissa

Fredagskväll med surr, snarr och Sri Lanka

Jag blev lite trött igår. I mitt insta-flöde och på Facebook kryllade det av två lockelser. New York och skålar med lösgodis. När åt jag lösgodis senast? Det var rätt länge sedan känns det som (såklart inte mer än en månad, max, men ni fattar), och New York ska vi inte tala om. Saknaden! Så jag insåg ju direkt var kvällen skulle barka. Jajemen, det var ju värsta tortyren och ikväll landade jag slutligen i både godis och resesurfande.

Vi fick dock först trevligt besök av också-solokvistande-Maja med sina kids som är snäppet äldre än våra. Det var väl ingen sprudlande lek idag direkt, fredagströttheten lamslog oss alla (inte minst mina barn som var på kvällsutflykt igår och somnade närmare 22) men vi fick i oss god hämtmat från Primo Ciao Ciao och vi mammor lyckades prata rätt bra faktiskt. Det är vi nöjda med.

Vid 9 åkte de, och jag tog fram lite godis och nu tror jag att våra första nätter i Sri Lanka är bestämda. Inte för att Henke är hemma och kan samtycka, men behövs det verkligen? Flower Garden hotel ligger inte direkt på stranden i Unawatuna/Galle men några minuters promenad därifrån. I kombintation med att det har pool till skillnad från de flesta ställen och att denna dessutom ser härlig ut, samt att prisläget känns mer okej än de i övrigt väldigt dyra alternativ som verkar finnas så ja – det kör vi nog på. En sväng mot landsbygd och risplatåer efter det och sedan avsluta med något flådigare på en annan strand (kanske Mirissa?), kan det vara ett vinnande upplägg, tro?

20130614-234102.jpg

Nu ska jag bestämt gå och lägga mig. Det känns lite som att jag glömt något bara. Undrar vad det kan vara? Att hänga tvättten, kanske?