Direkt korkat

Ja det är direkt korkat att skjuta upp måste-jobb till sena kvällen. Inte minst när man är sån där som faktiskt är himla effektiv just om kvällarna (läs: nätterna), för får man flow så kör man ju på då liksom. Även om klockan tickar iväg till ett på natten. Och man sovit 6 timmar föregående natt, och det är måndag efterföljande dag.

Fast å andra sidan är det av en otroligt härlig anledning. Imorgon är det planeringsdag på förskolan, och även om jag inte riktigt kände att jag kunde ta den påtvingade ledigheten (som älskas på samma gång) så fick det bli så – för det kunde inte H heller, ännu mindre. Och idag har jag prioriterat min familj när de var vakna – och då blir det så – att jobbet påbörjas för sent, och således slutar verkligen ännu mer för sent.

Men nu, nära 4 timmar senare känner jag att fredagens workshop är summerad på ett sätt så det duger för idag, och materialet är ivägskickat.

Och morgondagen då, jo men nu är det ju så att jag måste vara hemma och på ett sätt vill jag såklart det. Så då ska jag njuta. Det är så man får göra som heltidare – ta de tillfällen som finns. Den här veckan har jag gått ner lite i tid för att vara med mina barn, typ.
Imorgon kör vi utflykt och matsäck och ponnyridning och hela fadderullan. Det är vad jag ska fokusera på från och med nu och tills tidigast imorgon kväll, troligen tisdag morgon. Ja, och så sömn förstås. Pronto!

Tack och godnatt!

20120917-010105.jpg