Tretimmarslunch

Barnen är ju borta hela helgen så idag var det okej att vara slö och ta dagen lite som den kommer. Grymt skönt (även om jag saknar dem massor om jag känner efter. Det blir tidig hämtning imorgon).
Jag var liksom lite sen iväg idag. Passade på att ligga i sängen till efter 12. Eller ja, passade på och passade på, det var lite det som passade mig bäst ändå.
Vid 2 kom jag dock in till stan och träffade upp mina fina vänner A & L. Vi käkade lunch. Tre timmar satt vi, och vi hann avhandla så mycket saker och skratta så otroligt mycket åt så skilda saker. Lite lite lyckades vi gråta också. En sån där lunch som karvar lyckliga avtryck i hjärtat på en.

Sen strosade vi lite, riktigt drog benen efter oss och bara spanade lätt i några butiker. Det är något ingen av oss har tid med nuförtiden. Bara en sån sak, rakt igenom lyx.

Såhär snygga fångade A oss i en butiksspegel. En av oss var seriös… undrar vem. 🙂

20120211-180414.jpgOm att vara 35, sagt av okänd; ”Jag känner att jag alltid haft mycket åsikter och kloka resonemang. Men det är först nu jag känner att omgivningen också tycker det”.

Min backlogg på hemmafronten (har knappt varit hemma på hela veckan och har inte landat en lugn kväll hemma sedan vi kom hem – och ska iväg och sova borta pga jobb i veckan igen) gjorde att jag sedan valde att åka hem och landa i soffan med H och en inte så liten påse godis.

Härlig härlig dag, härlig härlig helg! Och även om jag saknar mina barn så har jag haft mycket tid med dem på slutet. Så att det nu blivit en extrem kompis-boost helg känns mer än rätt. Vad många underbara människor jag har i mitt liv, härliga och älskvärda vänner, som ger mig så mycket energi.