Idag har vi varit iväg på heldagsutflykt. Redan halv 9 imorse lämnade vi stugan och åkte mot Furuviksparken. Mulet/regn och lägre grader trodde vi, men väl framme 1,5 timme senare möttes vi av strålande sol och +26. Lite felklädd familj. 🙂

Furuvik var verkligen en hit! Helt rätt för barn i Stellas ålder.

Massor med roliga djur. Apor av alla slag.


En massa reptiler, krokodiler var riktigt spännande tyckte Stella.

Max hängde med sköldpaddorna.


Kängurur och kameler, lamadjur och andra exotiska djur är ju kul.


Men att klappa getter är ju liksom också kul.


Kombinationen med tivoli är ju verkligen super. Och det var också karusellerna som var allra populärast.


Vi överraskades av lite folk och helt obefintliga köer. Och grym service. När personalen hyfsat klumpigt råkade slå in en extra siffra vid en kortdragning och således drog flera tusen för mycket från kontot garanterade de såklart direkt återföring. Men utöver det bjöd de oss på åkband, kaffe, fika och glass till hela sällskapet. Så ska kunder behandlas när misstag gjorts, grymt!

Ett riktigt bra utflyktsmål är Furuvik. Såklart mindre tivoli än många ställen, men lugnt och lagom. Roliga djur, fina omgivningar. Som sagt, en hit!

Vi hade även med badkläder, då det finns en stor pool/vattenland med riktigt rolig inramning. När vi började känna oss nöjda vid 15 drog svarta moln in så vi skyndade mot bilen. I samma sekund som vi satte oss i bilen började det ösa ner. Vattenland en annan gång. Vi var mer än nöjda ändå!