Vi gillar Nyckelviken

  1. Tänkte också hälsa dig välkommen till Nacka! 😉

    Nu har jag iofs inte ens testat Nyckelviken, trots att jag jobbar ungefär där. Men det är ju ett måste med barn sen, så framåt sommaren måste väl även jag göra ett besök där! 🙂

    1. tack 🙂

      Det är verkligen mysigt vid Nyckelviken, ni måste ta er dit med lilla A sen när hon blir lite större. Så mysigt också med tända grillar så man kan grilla korv.

      1. Och du… Björknäs är underbart! Vi bor ändå i hyresrätt, trots att husen inte är världsfina så är det trevligt, lugnt och närområdet är ju super! Skurusundet utanför, flera sjöar inom 10 minuters gångpromenad, massvis med bussar, tydligen extremt bra dagisalternativ (enligt andra då)!

        Jag kan fortfarande inte förstå att vi hade sån tur att vi hamnade här! 🙂

    2. Jaså, är det där ni bor? Har förstått att det är åt Nacka-hållet men inte exakt var. Då har vi ju verkligen fått ett utlåtande från någon som vet! Tackar jag för!
      Vi ska kolla på ett radhus där (finns på hemnet). Fast vi har inga större förhoppningar, har varit så galet på allt vi kollat på på slutet så det blir väl som vanligt med sjuuuuk budgivning och torsk på målsnöret.
      Om det nu ens är bra vill säga! 🙂

      1. Jag tror jag vet vilket radhus ni ska titta på. Enda nackdelen är att det ligger nära stora vägen, men å andra sidan är det inte mycket till trafik på den vägen iaf.
        Väldigt nära iaf 4-5 vettiga dagis, 15 minuters promenad till Orminge, 10 minuter till 2 separata badsjöar. Finns många trevliga promenadstråk i närheten, även lekplatser!
        Jag skulle absolut inte ha något emot de radhusen, men det får vara en dröm för framtiden!
        Får se om ni gillar det sen (jag vet inte något om insidan, bara att det är en till salu skylt utifrån)

        (Sen går alla bussar till Slussen i stort sett utanför dörren från de radhusen)

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *