HM har de finaste jeanstightsen. Mjuka som bomullsleggings men tuffa som stuprörsjeans. Dessa är något styvare i tyget, men ändå mjuka och sköna.

Stella hittade bakfickan och såg inte så lite cool ut.

Sen satte hon som vanligt på sig sina favoriter träskorna, och jag vet inte jag men av någon anledning så blev jag att tänka festivalbesökare. Hon såg ut som en typisk sådan, helt redo. Tur att hon har tre smålandsfarbröder som sagt att de ska följa med henne när hon vill på festival (eller till Mallis när hon är 15 eller så), så jag ändå kan känna mig trygg. 🙂

På tal om det så är jag riktigt sugen på ett par träskor i år. Helst ett par riktiga “Swedish hasbeens”, men även Vagabond har ett par urfina. Hade ju varit kul med ett fungerande wordpress så jag kunde lägga upp bilder annat än från telefonen – eller lägga in länkar för den delen. Suck.
Swedish hasbeens
Vagabonds variant

6 Comments

  • Ja de absolut bekvämaste är de kanske inte när de sitter just bara som tofflor… Hm.

 1. Duggar byxorna, men träskor? 😉
  nejdå, bara skojar! Träskor är lite lantligt och massa mysiga minnen!

 2. Man måste värna om sitt ursprung, och plocka fram dalkullan i Stella 🙂
  De är så fiiina, med hennes namn och kurbits och allt 🙂

  Men visst har de fått en revival, och det skulle jag aldrig trott för några år sen att jag skulle gå omkring i träskor igen (om jag nu köper ett par). Verkligen nostalgi (och kanske inte enbart positiv sådan!)

 3. Man måste värna om sitt ursprung, och plocka fram dalkullan i Stella
  De är så fiiina, med hennes namn och kurbits och allt

  Men visst har de fått en revival, och det skulle jag aldrig trott för några år sen att jag skulle gå omkring i träskor igen (om jag nu köper ett par). Verkligen nostalgi (och kanske inte enbart positiv sådan!)

 4. Pingback: Tuffing « Stella * By * Stardust

Write A Comment