…är ju det här också, vintermorgon på Kajen. Riktig vinter är härligt.

“Nu är vi hemma igen, och snart ska mamma gå till jobbet, så får du vara hemma med pappa idag”, sa jag till Stella. “Hejdåååå”, sa Stella glatt. Helt med på noterna. Hon som skrikit “mamma” varje gång jag lämnat henne den senaste månaden, om så bara för att gå på toaletten.

Och det höll i sig när jag gick på riktigt. Happy joy joy. Hoppet lever inför måndagens dagisstart…

2 Comments

 1. Välkomna hem!

  Här är det nästan vår nu när det inte är -10 grader 😉

  Vi har saknat er. Kanske hinna ses i helgen en sväng?

  stor kram från mig och Alexander

 2. Helena och Filip Reply

  Jag har följt din uppdatering på bloggen, och OJOJOJ vilken drömresa ni gjort! Helt underbart!
  Jag önskar er välkomna hem, använd er av alla fina bilder och minnen nu.
  Kram

Write A Comment