Här är vi minst sagt early birds idag. Vid 4 tvingade jag mig att somna om en timme till och fick väl lite sömn iallafall. Strax efter 5 kapitulerade jag och gick upp. H följde snart efter. Klockan är nu strax efter 7 och jag har sorterat tvätt, kört en maskin, plockat upp lite, gjort iordning mig för jobb och surfat lite. Stella sover fortfarande, efter ihängande sömn sedan strax efter 19 igår – kanon! Även tidsomställningen tillbaka kommer nog gå rätt smärtfritt för henne, precis som omställningen till thai-tid.
Update: Nu – 07.05 – vaknade Stella med ett leende och röjer runt hemma. Är nog glad att vara hemma igen!

Nu ska vi se om vi minns hur man gör iordning sin egen frukost, och sen blir det varma kläder på. Vilken omställning. Knappt man kan tro att bilderna nedan är för bara två dagar sedan, tidig morgon (nåväl, runt halv 11) på stranden, och sedan lite lek i solnedgången innan middagsdags på stranden.

1 Comment

  1. Åh så söt klänning Stella har på översta bilden 😀 Och Stella är ju söt som alltid 🙂

    Lycka till med dagisstarten på måndag!

Write A Comment