Ett mal vart resan

(ponera ringar och prickar over bokstaverna dar det kan tankas behovas)

Sa har vi landat i Thailand. Och som alltid forvanas man over att det ar sa varmt och sa harligt som man forestallt sig. Lustigt det dar.

Likasa slar dofterna emot en pa en gang, och hela kulturen likasa. Asien! Som jag alskar Asien. Och i synnerhet Thailand. Det ar sa galet bra! Jag kan inte forsta att vi inte lagger varenda litet ore som blir over for att aka hit, gang pa gang. Lite sa kanns det just nu.
Vi ar helt enkelt lyriska over att vara har. Det ar sa underbart. Vi ar pa Koh Lanta och har traffat upp Carro, Johan & Elea. Firat jul – en julafton vi inte markte av far jag saga – med god mat pa en mysig restaurang som lag pa palar i vattnet vid piren pa Lanta. Da vi inte blev helt matta tog vi in mer, och mer. Manga ratter samsades pa bordet. 2-3 ol var. Notan – 75 SEK per person. Thailand.

Stella alskar poolen, vagrar lamna vattnet, om det inte ar for att upp och hoppa fran kanten igen och igen och igen.

Men resan ja. Den var en utmaning. Vart flyg (med avfard 15.20) var trasigt, och efter att ha vantat 4 timmar pa Arlanda konstaterade man att man inte skulle kunna flyga med det alls, och vi fick aka buss till SAS Radisson, for overnattning. Nagra timmar senare meddelades att vart flyg var lagat och skulle avga 09.00. Bra sa, forutom att vi da kunde se fram emot 11 timmar med Stella vaken minst 9 av dem…

18 timmars forsening, men en flygresa som gick bra och dar vi hade lite avlastning av varldens gulligaste Moa, nyss 9 fyllda, som vi traffade och som tog Stella under sina vingar. Val framme var det mitt i natten thai-tid, sa vi kunde inte ta bat till Koh lanta pa en gang som tankt utan ta in pa ett hotell i Phuket town for nagra (2,5 narmare bestamt…) timmars somn. Sen upp i ottan for vidare resa mot Lanta. Bat Phuket – PhiPhi, vantan 1 timme – insupa atmosfar lovely, kaka god lunch osv, och sen PhiPhi – Lanta en timme. Framme efter lunch Thai tid.

Lang resa, minst sagt, men ack sa vart det. Varenda minut.

Hoppas ni alla haft en harlig julafton och fortsatter mysa med era nara och kara.