Nej, jag är inte längre nervös för Stellas premiärflygning, och att sköta allt kring denna själv. Nu när allt är färdigpackat och jag har koll på läget är jag bara taggad för detta, och tycker att det ska bli hur kul som helst att komma iväg på ett litet äventyr i mammavardagen.

Det jag är nervös för är Stellas status när hon vaknar…. Hon blev inte bättre igår under dagen, tvärtom, och hade en febertopp på 38,7 igår kväll. Hon har dock sovit helt okej inatt (= ej vaknat nästan varje timme som hon gjorde igår natt), om än väldigt snörvlig. Jag ringde sjukvårdsupplysningen för att dubbelkolla eventuella problem/avrekommendationer med att flyga förkyld,  men de bekräftade bara det jag redan visste – att det inte är någon fara i stort, men att de kan få mer ont i öronen. Samt berättade att jag kan förebygga med alvedon och avsvällande nässpray som Nezeril. Det har jag också redan förberett med.

Men om Stella har över 38,5 nu i morgontemperatur så åker vi inte… Och även om det är under så kommer jag vara lite extra nervös för hur hon kommer må, jag vill ju inte att hon ska få extra ont när vi lyfter och landar.

Håll tummarna för oss!