En ovanligt lyxig tisdag

För att bo så nära Stockholm city – en resa kommunalt på cirka 20 minuter – och för att älska stan så mycket, så är vi där med våra barn väldigt sällan. Det är rätt bökigt, inte minst då vardagarna betyder att jag ska ge mig in i bussarnas och tunnelbanans rusningstrafik själv med alla tre, så det tar en del energi. Med barn i vår ålder ska bebisen vara nöjd och de två stora medgörliga. Ibland blir det en liten kombination, och om de var helt medgörliga och nöjda när de båda ville sitta vid fönstret och då valde att sitta i knä på varandra är fortfarande lite oklart.

Men in kom vi, och anledningen var att vi fick hänga med Rosita (som var ansvarig för och var med på Royal Caribbeans pressresa) på pressvisning av Dreamworks nya film Trolls. Det var evigheter sedan vi var på bio, så det var verkligen kul! Barnen älskade den, och det var en väldigt fin och glad film. Klar hit för barnen i höstmörkret!

När vi ändå var i stan så stannade vi kvar, så efter bion gick vi hela familjen på Vapiano. Vi hamnade där lite av en kombination av dålig fantasi och slentrian – och tanke om att det var lite lagom med barn och vardagsmiddag – men alltså. Jag tycker att det är helt okej men att lägga värdefull och mysig restaurangtid på att stå i kö för att få sin mat lagad – det funkar inte för mig. Så, vi hade mysigt men nästa gång tar vi något annat!

Så gick den tisdagen, och tröttheten håller i sig – även om Mejas kaosnatt var en tillfällighet. Jag somnade en stund på bion (alltså, jag är så dålig att se på TV och film!) så det blir bestämt en tidig kväll här.