Det blev visst en paus här, och jag kan inte skylla annat än riktigt lågt tempo. Riktigt lugna stunder har jag till och med plockat fram en bok – läser en superintressant bok om att välja energi (lite något av min livsfilosofi) och det känns som en bra uppladdning inför höstsäsongen, ska recensera närmare senare men kan redan tipsa om boken Flyt – men huvudsakligen har jag bara flutit runt i allmänt lågt tempo. Barnens konflikter har jag sedan länge tappat tålamodet kring, men ändå känns det som en otroligt skön avslutning på semestern, med så lugna dagar så att rejält med energi alstras in mot vardagens återkomst på måndag.

Nu avslutar vi med en helg med snäppet mer ös, på ett lugnt dalasätt. Pappa fyller 70 och min familj, min brors familj och min bästa väns familj är på plats för Tällbergslunch, kräftskiva i ladan, fiske, bad, allmänt häng och kvalitetstid hela helgen. Så mysigt!

För mer uppdateringar så är jag rätt aktiv på Instagram stories – gillar verkligen det formatet – så häng med på livetfrandenljusasidan.se.

Write A Comment