Det hade varit fint att skriva om min stabila pepp inför morgondagens AIM challenge – min premiär på multisporttävling, där 6 timmar på mountainbike i Sälenfjällen väntar – men det hade inte varit helt sant. Visst har jag lagt fram kläder och köpt diverse energitillskott som ska packas, och visst har jag läst på regler och gamla blogginlägg (inte minst Alla kan träna-Idas fina guide), men liksom… det här är nytt. Och prestigelöst. Nyss drack jag ett glas rödvin och tittade på youtube-tutorials på hur man använder en kompass. Joråsåatte. 

Dagen har spenderats på givna fjäll ihop med familjen och idag var det ”bara” ”några” störtskurar och med det då snäppet bättre väder än det som väntas imorgon. Det blir kanske inte fullt den upplevelse jag hoppats på ur det avseendet, men väder är ju bara väder och bastun imorgon seneftermiddag kommer kännas ännu skönare när vi verkligen fått känna av det under timmarna innan. Vi säger så.

Idag åkte vi upp med Gustavsliften med alla barn (och cyklar) och cyklade de 1,5 kilometrarna bort över fjället till Stensjön. En alldeles lagom liten tur för dem i dagens väder, och ett lätt sätt att se lite sommarfjäll. Max gjorde premiär ned för downhillbanan, men tyvärr fick jag och Stella avbryta en bit ner då hennes bakbromsar pajade (och lagades först senare på Stadiums verkstad). Trist, inte minst när jag för första gången kände att en downhill-premiär skulle hända och det på ett ställe som känns lite mer light än Åre, men det kommer kanske fler chanser. Meja fick åka alternativ transportväg ner för fjället då barnsitsar är förbjudna i preparerade downhill-leder, och det var tydligen avkopplande värre, för där blev dagens lunchvila. Men ändå – hela familjen på fjället på cykel – så kul!

Det är riktigt kul att vara i Sälen och hänga med kusinerna med föräldrar, men imorgon blir det som sagt andra aktiviteter. Pust och phew – håll tummarna för mig och oss!

4 Comments

    • livetfrandenljusasidan.se Reply

      Tack snälla!
      Ja, tänk att ni bor här nu… så coolt!

Write A Comment