Sportlovsaktivitet och vila

Jag, Max och Meja anlände Borlänge igår eftermiddag – Henke behöver jobba lite mer den här veckan och för Stella väntade en riktigt kvalitetsdag med några kompisar på Yasuragi (lyxen!) idag, så de kommer först ikväll.

Jag är ju klart sugen på att låta sportlovet gå just till sport och aktivitet, men jag kan inte säga att det inletts så. Jo – med SATS och miniSats i måndags morse (väldigt hit när Meja fick ha två storasyskon med sig) och ett långt och svettigt snöbollskrig på eftermiddagen, men efter resan hit igår var det mest vila som gällde. Det är så skönt att landa ”hemma”, så det känns verkligen som att det inte finns något mellanläge utan är antingen av eller . Av igår, och så väldigt på imorse med två timmars bad på Aqua Nova, Maserhallen (som bilden ovan lånats av). Så himla kul alltså!

Mina längdpjäxor är återfunna här i mina föräldrars garage, men dessvärre är det precis hur varmt och slaskigt som helst här, så det känns inte alls lockande att ge sig ut och leta efter körbara spår. Så nej – vi fortsätter nog att blanda med av, och jag njuter av att ta det lite lugnt också. Medan jag funderar på om vi ska ge oss iväg till Romme redan imorgon eller om vi ska vänta och köra fredag-lördag-söndag, då vi garanterat gör det då barnen ska gå på skidskola och jag har nya skidor att inviga (tjoho!), häller jag upp en kopp kaffe till och fortsätter ha det rätt skönt. Fint så.