Tävla om en dunjacka från Bergans of Norway! (Everyday Stories Christmas)

banner-everyday-christmas16 Everydaystories-partner-promotion-1

Här kommer en ny tävling i Everyday Stories gemensamma jultävling!

Tunn lättvikts-dunjacka kan vara mitt absoluta favoritplagg. Jag köpte min första variant för kanske sex år sedan, och använder den fortfarande superofta. Oftast har jag den som den är, när vädret håller sig på någon plusgrad – och när vi sitter ute sent på sommarkvällarna är det den som åker fram på nattkröken. Är det riktigt kallt ute låter jag den vara förstärkningsplagget under skaljackan. Numera har jag flera stycken, och de är så smidiga i packningen så även när vi varit på längre resor med eventuellt varierat väder så är det tunna dunjackor som åker med till hela familjen. Ovan är vi i Jordanien, och ser ut som en familj färgglada praliner i våra olika dunjackor. De fyllde sin funktion i kylig öken och kallt Petra!

Som härliga praliner är också dunjackorna från Bergans of Norway, och idag kan du tävla om deras modell Slingsbytind down jacket w / hood i dam eller herrmodell.

everyday stories christmas

Från Bergans om sin policy:
För Bergans är det viktigt med corporate social responsability, naturen ska finnas för äventyr såväl idag som i framtiden. Detta arbete sker brett men visas bland annat kring bolagets viktiga dunpolicy. Bergans berättar: Allt vårt dun är 100 % certifierat enligt Responsible Down Standard (RDS). Vi kräver att allt dun vi använder i våra produkter är en restprodukt från matproduktion. Eftersom djurvälfärd är viktigt för oss tar vi starkt avstånd från leverantörer som plockar fjädrar från levande gäss och/eller utövar tvångsmatning. Dessutom testas alla våra leveranser av dun vid IDFL (International Down & Feather Laboratory) före produktionen. Detta garanterar både dig och oss hög kvalitet och rent dun som är etiskt producerat.

Allt du behöver göra för att vara med i dragningen att vinna Slingsbytind dunjacka med juste dun och värde 2395 kr, är att ta reda på namnet på Bergans långsiktiga miljösatsning. Ett tips är att kolla in bergans.com!

Svara på frågan: Vad är namnet på Bergans långsiktiga miljösatsning?

Klicka här och fyll i dina uppgifter så är du med och tävlar!