Helgen inledd – och min tid nuförtiden…

Jag har påbörjat min helg och sitter i min ensamhet på Joe & the juice på Åhléns mitt i Stockholm. Joe & the juice är verkligen ett ställe jag både älskar och ogillar. Älskar för att deras mackor, och då speciellt deras ”spicy tuna” med avocado (viktigt att lägga till!), är alldeles lagom i storlek och liksom deras juicer (Stress down!) väldigt goda – men ogillar för att de vill vara så mycket med sin höga musik och enbart killar som faller inom en viss ram i personalen. Eller förresten, i detta nu ser jag för första gången någonsin tjejer bakom disken – kanske har de släppt det omodernt allt annat än coola konceptet med klonade Joes? Bra! Ogillar gör jag också när de inte har barnstolar (true story här, dock finns det i Nacka)

Men nu var det inte Joe jag skulle prata om, utan att jag är själv i stan och att något måste hänt. Jag prioriterar enormt sällan att gå och kolla kläder eller annat, utan om jag väl är själv händer det ofta att jag bara blir sittande. Kollar på folk eller telefonen, andas. Undrar om det är åldern, eller bara känslan av att vara själv i lugnet (som kan brusa, men ni fattar – ingen som säger mamma iallafall) en stund som tilltalar? Under min korkek, typ. 

Kanske är det så att jag just nu uppskattar det mest. Sedan när jag jobbar igen så kommer mina dagar vara fyllda av mitt vuxna jag, kalla det egentid, så behovet kommer vara annat? Vi får se. Men just nu – ge mig en fåtölj på ett kaffe/juice/smoothiehak och jag sitter! 

Idag sitter jag tills det om en stund är dags att bege sig till tåget och träffa upp min kompis. Vi ska åka till Karlstad, och där träffa vår fina västkustvän – och sedan blir det vi i trio ett dygn. Middag, Kent-konsert, lite efterspel på stan (?), hotellnatt, frukost och hemfärd. Lyllo mig! 

Med det önskar jag dig en fin fredag, men kika gärna in imorgon för en härlig tävling som är tidsinställt tills imorgon bitti, när jag förhoppningsvis fortfarande sover.