Bästa sortens träningspepp

Igår hade jag äntligen chansen att komma iväg till SATS utan tankar på miniSats eller annat, och jag bestämde mig direkt – överkropp och vikter! Hemmaträningen blir alltid mer fokus på helkropp och tyngre vikter saknas, så när väl chansen till gym ges efter långa perioder av hemmaträning (med knäböj till förbannelse) så är det efter det jag verkligen suktar. Jag har några gamla favoritpass som jag alltid återkommer till när jag träffar vikterna igen efter en tids frånvaro, och igår visste jag direkt vad jag ville köra – axlar och core på allra mest intensiva sätt. Det är träningspepp för mig!

Mitt gamla favoritpass har jag tidigare skrivit om i inlägget ”Att på riktigt mosa axlar”, och igår var peppen extra stor när jag fick sällskap av Sofia. Hon är numera själv utbildad PT och rent allmänt en grym träningstjej, så passet modifierades lite och sedan körde vi. Läs mer hos henne om passet i inlägget ”Träningspass axlar och skuldror”.

traningspepp-5-av-5 traningspepp-3-av-5 traningspepp-4-av-5 traningspepp-1-av-5

Det var en ruggigt fin inledning på fredagen och helgen. Sedan drog jag till Kungsholmen och tjejmiddag med tema ”Swop – gå hem med något nytt”. Genialt koncept (och grym kväll) – det ska jag berätta mer om. Men nu – lördag och dags för kvällsmys med familjen!