Skatepark (i Tyresö) och bad – vi lever sommarlov!

Det känns som sommarlovets första dag idag, trots att barnen redan varit lediga i en vecka. Förra veckan var Stella på ridläger (dagläger) hela veckan och Max hängde hos morföräldrarna i Dalarna, så det har med andra ord sina givna förklaringar. Men denna vecka är det jag och barnen om dagarna, så nu får vi försöka fånga dem – i ett lugnt tempo. 

I förmiddags åkte vi till Tyresö centrum, för där hade vi fått tips om att det finns en rolig skatepark. Barnen gillar både skateboard och sparkcykel så det är alltid populärt. Vanligtvis åker vi till den lite enklare parken i Henriksdal, Sjöstaden, men den här i Tyresö var verkligen värd utflykten! Två timmar, många åk och förstås en del blodvite blev resultatet. 


Vi käkade också plättar på en bänk, och även lekplatsen just bredvid var populär. Riktigt bra parkområde med andra ord! 


Det var dock lite svårt att hitta parken för en ovan Tyresö-besökare som jag. Tipset är att leta upp Bollmoradalens kyrka på kartan. Just bredvid ser du parken! 

Sedan kom dock värmen smygande, och då är det allra bäst hemma. Så, såhär har vi det nu och själv kan jag äntligen slappna av lite extra nu när Meja fått ett soltält hon kan sitta och leka i. Max hade också ett sådant sommaren då han var ett halvår så även om det inte används så länge så är det värt just denna sommar vet jag av erfarenhet. Skugga från solen men tillräckligt luftigt för att inte bli för varmt. 

Och yes – jag har redan badat. Det är 31 grader så inte bara jag utan vi har just haft en livspremiär här!