Fruhippa på Sparadiset, privat spa i Stockholm – och en mysig helkväll

Den här helgen har varit betydligt festligare än på väldigt länge, och det började redan i fredags då jag och några kompisar på eftermiddagen åkte och överraskade en nybliven fru på sitt jobb. Fruhippa med andra ord – med fokus på en mysig kväll med kvalitetstid ihop.

Jag kontaktade Sparadiset, som på flera olika ställen i Stockholm har relaxavdelningar man kan hyra privat och ha en otroligt härlig kväll i mysig inramning, och de ville gärna ha oss som gäster. Jag hade innan läst mig till att de privata spa-avdelningarna är inredda i olika stil på teman som Indonesien, Maldiverna, Fiji osv – och vi huserade på Södermalm i ”Indonesien” som verkligen överlevererade vad gäller stämning och inramning. Det var så otroligt mysigt och trivsamt! Jag har inte varit på något privat spa i Stockholm som känts så fräscht och ombonat på samma gång. En riktig pärla!

Jag vet inte vilket som gjorde det mest; miljön eller sällskapet – eller så var det kombinationen – men samtalen tog aldrig slut och det var verkligen kvalitetstid ihop där i bubblet.

I rummet fanns också två duschar med lyxiga produkter, och gott om utrymme såväl som sittplatser. Man får också ett fint fruktfat vid bokning av relaxavdelning, och vi kompletterade själva med ädla bubblor till de varma. Ljuvligt!

privat spa i Stockholm

Utanför relaxavdelningarna finns en härlig lounge i samma stil. Avslappnande miljö för att invänta sina behandlingar om man lyxar till det extra med sådana!

sparrdiset

Det hade förstås inte vi tid med, för vi hade fler saker vi ville hinna med, men vi snyggade till oss i det rum som fanns till förfogande i allmänutrymmet (bra att inte behöva använda spa-tiden till det). Jag fick en lektion i att göra lockar med plattång – det har jag försökt förstå mig på i flera år men nu äntligen har jag fattat tekniken, tjoho!

Från spat på Ringvägen var det nära ner till Årstaviken och luften var riktigt försommarvarm så vi dukade upp för picknick med snittar, frukt och bubbel.

Den riktiga middagen intog vi dock på Himlen – Stockholms bästa skybar – till den här utsikten.

Jag har inte ätit i ”fin”-restaurangen på Himlen förut men det var verkligen bra. Sedan avslutade några en våning upp i ytterligare någon timme men jag, som lämnat Meja vid 4-tiden, kände på flera sätt att det var dags att ge mig hemåt så jag kom hem vid midnatt – otroligt nöjd med en härlig kväll med dito tjejer.