Vinnaren av hotellnatt via Hotelspecials

Wow, vilket härligt intresse det var för tävlingen jag hade förra veckan, där en hotellvistelse via Hotelspecials.se låg i potten. Jag skulle önska att jag kunde hjälpa till att få alla 77 tävlanden att komma iväg till ställena i sina weekenddrömmar, för då skulle vi få se både frierier (!), föräldra-barn-resor, fotbollsupplevelser, äventyrsweekends, återhämtningsnätter, bröllopsdagsfiranden, bröllopsresor, födelsedagsfiranden och ja – det finns många olika sätt att njuta weekends och hotellvistelser. Dessvärre har jag bara ett pris att dela ut och vinnare är Jessica Åkesson. Dags att börja med att visa sonen världen och visst är Tyskland ett bra stopp!

1. ”Att resa podden”. Ang. Ert Thailandsavsnitt så håller jag med – man ska helt klart resa till Thailand någon gång i livet för det är ett otroligt vackert land att backpacka runt i. Jag och sambon tillbringade en av våra semestrar där i en hel månad och det är den bästa resan vi har gjort!

2. Vi vill resa till Tyskland, dels för att varken jag eller sambon har varit där (våra vänner säger att det är toppen) men också för att vi inte har rest någonstans med vår son och det hade väl varit ett bra första ”utomlands stopp”?  Gillade skarpt avsnittet om att resa med barn! Man vill ju så gärna få visa sitt barn världen <3

Med tanke på att Hotelspecials har så bra erbjudanden så hoppas jag ni andra kikar in och botaniserar i utbudet. Vill ni ha inspiration till olika ställen att åka till på just kortare resa så kommer nästa avsnitt av Att resa-podden att ha weekendspecial så då kommer vi prata massor om både klassiska destinationer såväl som nyare ställen att spana mot, och förstås ge våra bästa tips för en lyckad weekendresa.

hotelspecials (1 av 1)-2Bilderna i inlägget är från härliga Nice.