Att vara hemma

Vi lämnade Halmstad imorse, och åkte till Hestra och hängde några timmar för lunch hos farföräldrarna följt av lek vid fantastiska lekplatsen vid Isaberg och Höganloft (jag ska berätta mer om denna Smålandspärla vid tillfälle) och sedan rattade vi vidare hem mot Stockholm och Nacka. Då började vi prata om våra hemmaprojekt och hur mycket vi ser fram emot att vara hemma några dagar nu och både ha det härligt men också fixa lite. Det blev därmed en sväng till Bauhaus i Kungens kurva på vägen, och tänka sig att vi fick plats med både blommor, skottkärra och en stege ovanpå semesterpackningen. Haha!

Och så kom vi hem, och så kändes det så himla härligt. Om en vecka gör vi ettårsjubileum i huset, och jag får fortfarande ofta en nyp-mig-i-armen-känsla av att komma hem och känner mig så lycklig. Det är härligt att känna så!
Sedan gick jag runt och käkade smultron, hallon och jordgubbar och mös lite extra.

Vi försöker givetvis hålla semesterkänslan trots att vi landat hemma, och en del av det är barnens (och vår) dygnsrytm. Inga konstigheter att gå hemifrån vid 21 och ta ett varv promenad / cykel runt Långsjön, med andra ord. Så mysigt!
Fast, mest gick jag själv ikväll igen. Henke körde någon form av intervall-liknande upplägg (dvs kuta fort i alla nedförsbackar för att kunna bromsa Max som inte är förtjust i att stanna) och Stella drar iväg långt bortom synhåll. Men vi promenerar nästan ihop iallfall. Alltid något!