Vardag, vabberier, träning och sånt 

Den här veckan blev inte riktigt som jag föreställt mig. Den var ganska välplanerad, för det blir bäst så när jag är själv med barnen några dagar och ändå vill få ihop allt med jobbtimmar, vänner och träningspass – men så gick Stella och blev krasslig. Så igår blev det en VAB-dag med en febrig donna, som mest ville ligga still och titta på film. Max ville vara hemma han också, så det fick han förstås. Han hade inte svårt att komma in i VAB-livet och överdoserade film, käkade pannkakslunch och glass-mellis han också. Smart unge. Idag var dock Stella feberfri igen så det var en lätt sjuka tack och lov, och Max fick gå på förskolan några timmar för helt förslappad mår han inte bra av att bli.

Värre vabb har jag dock haft. Jag har vobbat lite, men jag har också druckit kaffe i vårsolen, lyft upp malplacerade marksten och fyllt på med både jord och gräsfrön (det finns en första gång för allt – men de där minusgraderna som väntas i helgen känns väl onödiga?), förbannat grannens höga träd (jag blir galen på dem, de tar mycket av kvällssolen och är bara så feeeeel på de här tomterna!) och idag när Stella var frisk men hade feberfri dag hemma så lyckades vi varva slapperiet med lite shopping åt henne också – en fin jacka och årets basketskor.

IMG_9506.JPGDet syns vem som röjt loss i gruset på förskolan och vem som inte gjort det…

Óch så har vi gjort såhär fint inför påsk.

IMG_9487.JPG

IMG_9488.JPG

Igår tränade jag på trappen i solen och ikväll tog jag mig till SATS. Jag behövde den inramningen för att kunna tagga till… Alltså osuget på träningen nu?! Det går ju i omgångar och jag brukar lösa dem som så att jag tränar ändå. För att ändå pressa mig helt och inte bara genomföra så ser jag till att boka träningsdejter, för då höjer jag mig alltid ett snäpp. Dessvärre har jag inte helt fått till dem nu på slutet (och då har jag ändå tittat lite utanför vanliga boxen så att säga och nästan fått nya träningskompisar 🙂 ) så jag får använda all viljekraft att komma iväg ändå… Idag kände jag dessutom av lite skumt halsont just innan jag skulle åka, men valde att ignorera för jag tänkte att det kanske var osuget som talade. Men nej… nu ikväll har jag gått loss i skafferiet och letat upp lämpliga snacks enligt nedan mota-sjukdoms-buffé. Hm. Håll tummarna för att lite sömn gör susen, för den här helgen bjuder på en hel masssa roligheter och jag vill inte missa en minut av dem! Krya på mig!

IMG_9503.JPG

Det fick bli mitt favorit-axelmos-pass ikväll. Anade oråd när jag halvvägs in i det fortfarande inte kommit upp i adrenalinnivå och träningspepp. Men jag genomförde på ett ganska bra sätt ändå.