Blogger boot camp – Känslan

Det finns så mycket att säga om träningseventet jag var på igår, Blogger boot camp – den årliga heldag av träningsglädje för bloggare såväl som bloggläsare som jag i år medverkade på för tredje gången tillika tredje året i rad. När jag skrivit mina tidigare recensioner har det handlat mycket om gemenskap och träningsglädje. Om nya och gamla bekantskaper som konstant peppar alla i sin omgivning, om high-fives till höger och vänster, om stora leenden och en naturlig gemenskap tack vara det stora gemensamma intresse alla har även om man är på olika nivå, om energinivåer som når obeskrivliga höjder både tack vare alla deltagare och alla härliga pass.

Och det var det förstås i år också.

IMG_9363.JPG IMG_9389.JPG  IMG_9431.JPG

Men i år var det också en annan känsla jag funderade en del på efteråt. En som jag verkligen behövde.

Jag gick därifrån och kände mig så himla stark. Alltså inte starkast, snabbast, spänstigast eller något annat – men som mitt bästa jag. Det var bara ett par dagar sedan jag stod och var ganska arg på min kropp i en provhytt (den duger inte så ofta i mina ögon om jag ska vara ärlig) men igår var jag så enormt tacksam för den. Det kändes som att jag inte gick på halvfart i en enda övning på de fem pass jag var med på, och den klarade allt utan att det gjorde det minsta ont någonstans. Min inre kroppsliga styrka var så påtaglig och det gjorde mig snudd på hög. Det är den känslan som är så grym! Så långt viktigare i definitionen av mig själv än vad som kan ses genom ett par ögon i en provhytt. Min kropp lotsade mig självklart genom djupa knäböj och höga burpees under crossfit, sprudlade av energi genom varenda steg i ett danspass med en hel massa olika dansstilar, var pålitlig och stark i minsta muskel under BarreMove-passet med sitt fokus på små inre muskler och rörlighet, visade styrka och explosivitet trots utmanande och oväntade inslag på Moveeo och kommunicerade mellan leder och hjärna under YinYogan.
Den känslan!

IMG_9429.JPG
När jag gör en kompisburpee med hopp över en vän – där ute til höger.

Den tar jag med mig, från heldagen med träningsglädje in i varje dag. Styrka, självförtroende, självkänsla. Jag och min kropp är fantastisk!
Tack BBC 2015!

Jag återkommer förstås med ytterligare ett inlägg om gårdagens pass (där jag testade en flera spännande nyheter) och lite annat om dagen.

Några bilder är lånade av UppochHoppa / Blogger Boot Camp.
_______________________________________________________
Blogg100 – 15/100.