Jag bloggar nästan varje dag, men utan löften om det. Däremot kan jag själv tycka att mina mastiga inlägg tagit överhand och jag kan sakna de korta vardagsspaningarna. Men det är ju jag det… Vad tycker ni egentligen? Vad vill ni ha mer/mindre av, vad uppskattar ni och inte? Det har jag egentligen lite dålig koll på.

Lite mer snabba tankar ska det nog nu ändå bli, när jag hakar på Blogg 100, en utmaning som går ut på att blogga 100 dagar i rad. Lite pepp för att blogga mer och samtidigt kanske upptäcka nya bloggare och för nya läsare att hitta mig.Idag har annars varit en finfin dag – denna 1 mars. En härlig månad har inletts och skid-VM i Falun avslutats med sedvanliga 5-milen. Den såg jag på plats senast VM gick i Falun. Jag och min kompis tig bussen från Borlänge vill jag minnas. I år blev det inget live-besök och allt för många lopp missades pga jobb, men dagens 5-mil såg jag dock från löpbandet. Jag hann kolla vid mitten, dra av ett ben/helkroppspass vid SATS Sjöstadens kettlebellhylla och sedan lätt motivera mig till en låååång backpyramid medans åkarna kämpade den sista milen. Vilka atleter alltså! Jag promenerade på med 1 + i ökning för varje minut upp till 15, med ett par minuter i toppen och sedan ner igen – medans Johan Olsson krigade sig till en bronsmedalj. Barnen överskred de 1,5 timmarna de får vara på minisats… Hm.

1/100 – Write A Comment