Hemmahjälp med Helpling och Hej tvättstugan!

Det var nu ganska många år sedan vi insåg att städhjälp skulle göra under för vårt förhållande. Att till ett lagom pris kunna köpa loss något vi båda varken gillar eller prioriterar – men tycker är viktigt – är verkligen en hit. Vi håller det välstädat nästan alltid men att få hjälp att få till det riktigt fräscht är ovärdeligt.

Lyckan när man kommer hem efter en dag då hemmet städats är total. Jag älskar det.

Jag fick erbjudande från Helpling att testa en städning genom dem. De är en internationell onlinetjänst som förmeldar uppdrag mellan kunder och städare, och som nu etablerat sig i Sverige. Man gör alltså sin bokning online och specificerar vilken dag och tid man vill ha det utfört. Det innebär att man inte behöver ha stående bokningar utan lätt kan få hjälp vid en given tidpunkt. Har man regelbunden städning är det snäppet billigare och man kan ha samma person som kommer varje gång.

IMG_7001

Ett nystädat hem i chokladkalendersharmoni.

Dagens städning var hur bra som helst. Dessutom funkade allt runtomkring bra – när städaren blev lite sen pga svårighet att hitta rätt så ringde en person från kundtjänst och informerade. För den missade halvtimmen fick jag direkt ersättning, och efter städningen fanns möjlighet att ge feedback – allt för att de ska kunna förbättra sig konstant. Smidig bokning, bra genomfört och fin kundservice!

Med det inlägget kan vi ju passa på att säga hej till vår tvättstuga. Kan tvättstuga vara det bästa med att flytta till hus? Inte riktigt men ibland kan det kännas så. Jag skulle gärna mysa till tvättstugan lite – jag tänker röda högglansiga luckor och lite allmänt lull-lull. Det är dock inte prioriterat just nu, tvättstugan är fräsch och har bra förvaringsmöjligheter. Den var okej att bara flytta in i, men vi har satt in ett gäng trådbackar för träningskläder och använder också likadana backar för att vika in tvätt för förflyttning mellan de olika våningarna i huset.

IMG_7015

Tack Helpling för att jag fick testa er smarta tjänst! Jag kommer återkomma!