Veckoplan. Woopwoophåhåjaja.

Förra veckan var nog min sämsta träningsvecka på flera år (bortsett från sjukdomsveckor). Tre cykelturer á 35 minuter och en promenad. Voine. Så det är min mesta pepp denna vecka – tuff och hård träning!
Men det är inte det enda som ska klämmas in utan som vanligt finns ett digert schema så vi får väl se hur allt faller ut till slut.

Måndag: Cykel ToR jobbet. Innebandyträning på senkvällen, comeback för året – tjoho! (Update: Asch, hann inte!)
Tisdag: Stella börjar skolan och jag följer med. Spännande! Hemmapass eller SATS med fokus överkropp och mycket pulsinslag.
Onsdag: Cykel ToR jobbet. Fotbollsträning med Stella samt handla inför helgens festligheter.
Torsdag: Bellmanstafetten med jobbet och jag håller mig till att vara lagledare (om jag inte behöver hoppa in för någon, vilket väl är väldigt troligt…). Jag är less på att springa lopp utan att träna för dem. Tänka att jag inte ska tänka på tiden men sedan ta ut mig till max, må dåligt och ändå vara sämre än året innan. Om jag nu slipper springa så tänker jag köra ett benpass samtidigt som jag hejar – Lofsans 500-pass eller benpyramid tänker jag mig.
Fredag: Cykel ToR jobb. Middag hos oss med vänner och familj som kommer från bortväga.
Lördag: Fixa festmat osv. Fotbollscup med Stella. Fest hos oss på kvällen för att fira in huset och inte minst Henke som fyller halv-jämnt. Woopwoop!
Söndag: Vara trött. Gratulera min man lite till. Förhoppningsvis kvällsträna intervaller, lite längre mysjogg eller ett helkroppspass.