Top noch träning

Alltså den här veckans träning… Peppen!
Jag kör oftast 4 pass i veckan, men kvaliteten kan av naturliga skäl variera. Oftast riktigt bra. Ibland okej. Alltid bättre än inget alls.

Denna vecka har jag kört helt otroligt bra pass både måndag, tisdag och torsdag. Trots att jag egentligen innerst inne haft lite motivationsutmaningar till och med.

I måndags körde jag och min kompis Jesse ett pass från lofsianernas inspodag på Rosa Skrot, dvs ett galet helkroppspass med pulstoppar och brännande muskler. Läs om passet här. I tisdags följde jag upp med ett av de mest intensiva benpassen jag har erfarenhet av, också från ett träningsevent – Walking bad signerat Lofsan. Jag och kompis Pernilla slet oss igenom det passet med riktigt bra pepp.
Igår hade jag PT-timme med Milla och det tog rejält på många ställen och det träningsvärken berättar mest om (dvs inte lite…) är armarna, axlarna, armhålorna och ryggen.

Med andra ord var det både grymma passupplägg, peppigt sällskap och en dedikerad PT som gav mig den skjuts jag behövde för att inte bara bocka av träningspassen utan att genomföra högkvalitativa sådana dessutom.

Dagens planerade lunchträning kändes således lite sådär, för att komma med en underdrift. Men vi hade en av mig initierad planerad dejt med ett helt gäng kollegor så träning blev det. Jag och fyra tjejer till joggade till utegymmet och körde ett cirkelpass med utfallsgång, chins, armhävningar+planka, latsdrag, McDonaldshopp och vandrande sidoplanka. Dvs lite helkropp med lite extra fokus på core. Jag var inte på topp men sällskap gör ju som sagt sitt och jag adderar ett mellanmjölkspass till de tre grymma.

Nu tänker jag unna mig vila i helgen, för ovanlighetens skull tar jag inte ens med mig träningskläderna när vi åker till Dalarna.

Hur är din träningspepp såhär i början på sommar och semester? I bott eller topp?

20140627-155830-57510159.jpg