Kristi flygare-långhelg

Visserligen jobbar vi (på distans) på fredag men när vi igår efter lunch checkade ut från jobbet kändes det ju ändå rätt härligt (och lite stressigt förstås) med en lång skön helg framför oss.
Trots att vi kom iväg redan på tidig eftermiddag vad det rejäla köer norrut och det tog låååång tid innan vi fick känna på nya bilens kapacitet i lite högre hastighet. Det funkade bra dock och nu är den verkligen invigd. Som sig bör i vår familj vill säga – aningen skitig direkt. Lite mat i bilen ni vet, och en första åksjukekräk. Tjoho!

20140529-103659-38219719.jpg

Upp till Borlänge tog vi oss och där firades min bror som helt plötsligt gått och blivit 40 vilket förstås känns helt bisarrt. Nåväl. En riktigt trevlig kväll (och grymma ribs!) och Stella kröp nöjt ner skavfötters med kusin på tok för sent. Vi andra skulle åka hem (till mormor och morfar) men pga tågstopp hela dagen (!) var det helt kört att få taxi hem (väntetid en timme en onsdagskväll?! Eller två på en storbil?).
Så jag och Max fick ta en spontan sleep-over och oväntat besök i sängen fick vi också. Gosigt värre men själv fick jag lov att slänga ut den i soffan innan jag skulle lyckas somna…

20140529-104132-38492232.jpg